Bästa victorygrips 2022 – Få ett bra grepp och skydda händerna under träning!

by
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Victory Grips Tactical Men 3-finger 2. Victory Grips Women X2 Freedom 3. Victory Grips Stealth X2 Unisex 2-finger
Victory Grips Tactical Men 3-finger Victory Grips Women X2 Freedom Victory Grips Stealth X2 Unisex 2-finger
Se priset här Se priset här Se priset här

Bästa victorygrips 2022 – Om du tränar mycket och ägnar dig åt tunga lyft på gymmet är du väl medveten om hur viktigt det är med rätt redskap och utrustning. Victorygrips är handskar speciellt anpassade för att skydda dina händer och ger dig bättre grepp vid lyft.  

Dessa är väldigt vanliga vid träningsformer som crossfit och gymnastik. De används av både kvinnor och män dagligen och skyddar utmärkt vid utförande av populära övningar som exempelvis pull ups. Det finns en hel del olika varianter i olika slags material och här nedan listar vi de tre bästa victorygripsen! 

Topp 3 victorygrips bäst i test 2022 

1. Vår vinnare! Victory Grips Tactical Men 3-finger 

 • Olika storlekar 
 • Garanterar bra grepp 
 • Slitstarka 
 • Tunn modell 

Victory Grips tactical men  kammar hem förstaplatsen av ett flertal olika anledningar. Dessa grips kommer du få stor nytt av om du är ett stort fan av träningsformen crossfit. Med dessa grips riskerar du inte att få ett dåligt grepp på grund av dess slitstarka egenskaper. De glider heller inte och fungerar även utmärkt på pulverlackade stänger. 

Gripsen finns tillgängliga i en diskret svart design och kommer därmed gå ihop med varenda gym-outfit! De är försedda med tre hål där du placerar dina fingrar. Det ger dig möjligheten att kunna använda dig av tumlås, trots att du har på dig gripsen.  

De fungerar även att användas i samband med kalk vid övningar.. De är även otroligt tunna, endast 1,3 millimeter , vilket uppskattas av många gymentusiaster. Gripsen finns tillgängliga i ett stort urval av storlekar så se till att ha koll på storleksguiden innan du gör ditt köp. 

2. Victory Grips Women X2 Freedom – Fingerlösa! 

 • Speciellt utformade för kvinnor 
 • Olika storlekar 
 • Ger dig ett fast grepp 
 • Fingerlösa  

Victory Grips Women X2 Freedom är ett par grips som är speciellt utformade för kvinnor. Detta är en helt fingerlös modell som är perfekta att använda vid utförande av exempelvis pull-ups. Detta är en otroligt slitstark och hållbar modell i en vit, stilren design. 

Dessa grips garanterar dig ett fast grepp på nolltid. Vilket framförallt är bra vid snabba byten av övningar. De är gjorda av läder och stealthmaterial och skyddar effektivt dina händer mot eventuella skador eller förhårdnader på handflator. Vad vi gillar lite extra är att du med denna modell får den mjuka känslan samtidigt som greppet är fast när du utför övningar på skivstången eller under gymnastiken.  

Victory Grips Women X2 Freedom kommer i flera olika storlekar för god anpassning. Du kan smidigt följa storleksguiden för att se vad som passar dig.  

3. Victory Grips Stealth X2 Unisex 2-finger – Ett veganskt val! 

 • Unisex 
 • Stabilt och bra grepp 
 • Veganska och tvättbara 
 • Dämpar och pressar ihop 

Victory Grips Stealth X2 Unisex är en modell som går utmärkt att använda av både kvinnor och män. Konstruktionen på gripsen är annorlunda i jämförelse med andra på marknaden, då designen är inspirerad av kvinnors stånggrepp när det kommer till artistisk gymnastik och mäns ringgrepp. Detta ger ett specialgrepp som är både säkert och effektivt. 

Dessa grips har två hål för dina fingrar och är tillverkade av stealth och läder, vilket erbjuder dig ett bekvämare träningspass och en god prestanda. Det, eftersom texturen på gripsen dämpar friktion och tryck och du får ett otroligt grepp om utrustningen. Du behöver heller inte oroa dig över att några skador på handflatorna ska råka uppstå.  

De fungerar utmärkt att använda på pulverlackade stänger och har en konstruktion som gör att de inte töjer ut sig, även efter en tids användning. Dessa hållbara grips passar dig som är ute efter ett utmärkt skydd och som gillar läderkänslan. 

3 vanliga frågor om victorygrips: 

Varför borde jag använda mig av Victorygrips? 

Att använda grips är inget måste vid lyft, men det ger en hel del fördelar. Många människor använder sig av grips på gym vid utförande av crossfit eller när de tränar gymnastik. Varför?  

Grips används för att du ska få ett bättre grepp och för att skydda dina händer. De används flitigast vid olika typer av övningar där du tar ett grepp om ett räcke, en stång eller ringar. Du kommer märka en stor skillnad vid användning av grips när du snabbt behöver ta ett nytt grepp och när du gör många repetitioner.  

Hur vet jag vilken storlek jag ska ha? 

Alla har vi olika storlek på våra händer och du behöver därför kika på en handske i rätt storlek för dina händer så att dina grips passar. En del hemsidor har en storleksguide där du får se de exakta måtten på olika storlekar. Om det är första gången du ska köpa grips kan du använda dig av ett måttband eller andra mätningsverktyg för att mäta dina händer.  

Hur tar jag hand om mina grips på bästa sätt? 

När du köpt ett par grips vill du självklart att de ska hålla under en längre period. Hur lång hållbarhet det är på dina grips kan variera beroende på hur du använder dem vid träning och hur ofta.  

Några saker som kan påverka hållbarheten på gripsen är om du använder dig av kalk vid lyft eller svettas mycket om händerna. Ett tips är att tvätta dina grips med jämna mellanrum för att förlänga hållbarheten. Med de flesta grips får du även med instruktioner och tvättråd, för att kunna ta hand om dem på bästa sätt.  

Källor: 

https://fyrverkeribegransningar.se/victory-grips/

https://www.garagegymreviews.com/best-gymnastic-grips-crossfit

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa victory grips

Atletbutiken
Prisjakt
Pricerunner