Skaffa träningskort på SATS – Kom igång med mångsidig träning!

by

Skaffa träningskort på SATS – Att träna hemma eller utomhus har visserligen sina fördelar. Men vad händer om vädret blir sämre eller om du inte har plats i hushållet för de träningsmaskiner som behövs för att du ska kunna förbättra båda din styrka och kondition? 

Genom att skaffa träningskort på SATS har du tillgång till ett varierat utbud av verktyg och redskap, samtidigt som du kan delta i gruppträning för att hålla motivationen vid liv och även kunna träna med dina vänner.  

SATS erbjuder mängder av möjligheter där du inte behöver oroa dig för oförutsedda utgifter som kommer att inträffa om du exempelvis köper en MTB-cykel eller skidor. Det finns alltid en risk för att utrustningen går sönder och därmed behöver bytas ut.  

Så är det du redo att ta dig i dina träningsmål och bli starkare i både kroppen och själen? Kombinera cirkelträning med svettiga konditionspass och du kan enkelt skaffa träningskort på SATS genom att besöka gymmet eller anmäla dig via deras hemsida. 

Vad gör SATS till ett utmärkande val?  

SATS inriktar sig på att varje besökare ska hitta träningsglädjen och kunna hålla den vid liv. De gör detta genom att dels erbjuda ett väldigt varierat utbud av maskiner, verktyg och träningstillbehör som underlättar övningar och ditt träningsmål. Men utöver detta är det flera andra saker som gör SATS till ett väldigt utmärkande val.  

Marknadens hårdaste PT-krav 

SATS kunniga personal bidrar med hjälpsamma tips och du får även vid registrering, ett gratispass med en personlig tränare, som då kan lägga upp en personlig plan för just dig. SATS har marknadens allra hårdaste krav på sina personliga tränare, vilket säkerställer att du blir väl omhändertagen och får professionell hjälp med hur du kan träna mer effektivt och varierat.  

Väldesignad och motiverande app 

För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din träning har SATS designat sin alldeles egna applikation. I denna kan du logga din träning, men även sammanlänka din profil med dina vänners för att ni ska kunna peppa varandra och även kunna träna tillsammans.  

I appen kan du även ta del av information om hur många som befinner sig på gymmet, för att du ska kunna planera dina träningstillfällen och passa på att träna när det är mindre folk. Detta gör att du inte behöver vänta på att maskinerna du behöver ska bli lediga. Du kan då träna mer effektivt och spara tid på gymmet.  

Fördelar med en varierad träning 

Det är bevisat att regelbunden och varierad träning ger dig fler hälsofördelar än om du håller dig till endast en träningsform. Genom att träna olika muskelgrupper och få upp flåset kommer du att hålla hela kroppen stark, skelettet håller sig friskt och ditt hjärta kommer att bli starkare med en mer regelbunden puls.  

Men utöver alla hälsofördelar bidrar även en varierad träning till att hålla din motivation vid liv. Du kan ständigt hitta nya träningssätt och utmana dig själv med nya övningar och tyngre vikter. Att se sig själv orka mer är den allra bästa motivationen som snabbt gör gymmet till ditt andra hem. 

Investera i din hälsa och du kan få ut mer av ditt liv och hålla ditt hjärta starkt och friskt. Vad väntar du på? Anmäl dig på närmsta SATS idag!